sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Življenje spremenilo Saško in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

gv
gv
0 26.02.2015 11:22:11

Nikejev jasen "ne" Ronaldu

Nike, ki velja za enega največjih opremljevalcev športne opreme na svetu, je svojemu varovancu Cristianu Ronaldu preprečil lastno linijo športnih čevljev.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je vse bolj prisoten tudi v svetu mode. Pred meseci je javnosti predstavil lastno linijo moških spodnjic, pred kratkim še linijo elegantnih oblačil, nazadnje pa se je v sodelovanju s portugalskim proizvajalcem čevljev podal tudi v te vode.

ronaldo
Njegova linija moške obutve je že doživela premiero na sejmih v Milanu in Las Vegasu, kjer so lahko vsi prisotni občudovali čevlje za poslovne priložnosti, prosti čas in tudi šport. Toda zadnjih vsaj za zdaj ne bo na trgu, saj je rdečo luč za prodajo teh prižgal Ronaldov največji sponzor Nike. Slednji je mnenja, da bi Ronaldovi lastni športni čevlji odžirali prevelik kos pogače na tovrstnem tržišču, kar naj bi bilo v navzkrižju z interesi.


Nike namreč Ronaldu na leto nakaže 7,5 milijonov evrov sponzorskih sredstev, v primeru uspeha Portugalčeve športne obutve pa se bojijo, da bi jim upadel dohodek iz tega naslova. Zato pa nimajo nič proti, če Ronaldo na trg pošlje lastno linijo elegantnih hlač, srajc in čevljev, športna linija pa bo morala vsaj za zdaj še nekoliko počakati.

Članki iz rubrike