podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

kmetija prijava Njena.si

Na novi lokaciji zabrnele kamere šova Kmetija

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

tp
tp
0 10.03.2015 08:33:28

Eksplozija helikopterja usodna za tri športnike

Zgodaj zjutraj je v Franciji odjeknila žalostna novica o helikopterski nesreči, v kateri je umrlo deset ljudi. Tudi trije znani športniki.

Za njih se je snemanje resničnostnega šova z imenom Dropped v argentinski pokrajini La Rioja končalo tragično. Po poročanju francoskih medijev, naj bi se dav helikopterja zaletela in strmoglavila, nihče od desetih potnikov (8 Francozov in 2 argentinska pilota) pa nesreče ni preživel.

Med tragično preminulimi je bila tudi zlata punca francoskega plavanja Camille Muffat, ki je na olimpijskih igrah v Londonu osvojila tri kolajne, med drugim zlato na 400 metrov prosto, lani pa se je pri štiriindvajsetih letih upokojila. Francija žaluje tudi za 28-letnim boksarjem Alexisom Vastinejem, bronastim iz OI v Pekingu, preminila pa je tudi nekdanja jadralka Florence Arthaud.

Camille Muffat


Športniki so sodelovali v priljubljenem francoskem šovu, kjer znane osebnosti s helikopterji prepeljejo v zahtevno okolje, kjer se morajo nato večinoma znane osebnosti kar najbolje znajti tudi pri iskanju hrane. Med udeleženci šova so med drugim bili še nekdanji nogometaš Arsenala Sylvain Wiltord, plavalec Alain Bernard in kolesarka Jeannie Longo, deskarka Anne-Flore Marxer in drsalec Philippe Candeloro, vendar tokrat niso bili na helikopterju.

Tragična nesreča je med drugim pretresla tudi francoskega predsednika Francoisa Hollandeja, ki je takoj izrazil sožalje vsem svojcem.

Članki iz rubrike