zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

bk
bk
0 24.03.2015 21:37:55

Zadnja vroča kopel ekipe aMaze (video)

Čeprav se sezona za Tino Maze ni končala po njenih pričakovanjih, pa se je ta vseeno končala s smehom in namakanjem v jacuzziju.

V Meribelu se je konec tedna končala sezona alpskih smučarjev, kjer naša šampionka Tina Maze ni osvojila tistega, kar za kar si je prizadevala celo tekmovalno leto. Veliki kristalni globus je šel v roke Avstrijki Anni Fenninger, in čeprav je bila Črnjanka zelo razočarana, pa so jo njena ekipa in njeni najbližji vseeno uspeli spraviti v dobro voljo.

Pred smučarskim apartmajem, kjer je v Franciji prebivala ekipa Team to aMaze, je bil priročno postavljena vroča kopel, ki so jo člani ekip aMaze uporabili za posebno potegavščino.


Vodja ekipe Andrea Massi in ostali člani skovali načrt, kako bodo v to - povsem oblečenega - spravili Tininega trenerja Valeria Ghirardija.

Slednji je pristal v skupinsko fotografiranje ekipe, a na koncu ni dobil le spominske fotografije, temveč tudi spomin na to, kako je v jacuzziju pristal z mobilnim telefonom v žepu. Ni pa bil Vale edini, ki se je skopal, temveč so v vodi pristali prav vsi člani Tinine ekipe, ki je bila v nedeljo zadnjič skupaj.

Najbolj zanimivo je to, da je Massija v vodno kopel porinil prav Tinin oče Ferdo, Tina pa je video posnetek celotne potegavščine objavila na svoji facebook strani.

Članki iz rubrike