sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

matej mohoric 24 mm Ekipa24.si

Matej Mohorič o nedolžni ureznini, ki mu je niso...

bk
bk
0 17.05.2015 18:36:09

Ne vem, kako se bo pobral

Po dveh tednih, odkar je izgubil soprogo nogometaš Rio Ferdinand, njene nenadne smrti ne more in ne more sprejeti. Še posebej, ker mu je bilo rečeno, da bo živela precej dlje.

Rebecca Ferdinand, s katero se je Rio Ferdinand poročil leta 2009, skupaj pa sta bila prej že deset let, je boj z rakom na prsih izgubila 1. maja, samo pet tednov zatem, ko so jih bolezen diagnosticirali. 

Zdravniki so sprva predvidevali, da bo živela vsaj še dve do pet let, zato je bila smrt matere treh otrok še toliko bolj boleča za njene bližje, še posebej pa moža, ki se s to nikakor sprijazniti.

"Ne vem, kako se bo Rio pobral. Rebecca je bila njegova opora, ona je skrbela, da je ostal, tak kot je od nekdaj bil," je izjavil vir blizu družine: "Enostavno skrušen je. Tako hitro se je vse zgodilo. Po tej sezoni naj bi nehal igrati nogomet, svoje življenje bo moral znova zgraditi."

Rio-Ferdinand

Družino in prijatelje zelo skrbi tudi za njune tri otroke, devetletnega Lorenza, šestletnega Tata in štiriletno Tio. "Tragedije sploh še niso dojeli. Bojim se, kako bo, ko bo," je dejal prijatelj družine.

Pogreba, ki so potekal prejšnjo sredo, so se udeležili mnogi nogometaši in športni delavci kot so Sir Alex Ferguson, Robin van Persie, Edwin van der Saar, Wayne Rooney, Nemanja Vidić itd.

Članki iz rubrike