Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490 Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih ...

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

bk
bk
0 20.05.2015 20:58:17

Benzema v primežu policistov

vszi
Francoski nogometaš se je ob rutinskem pregledu v prometu znašel v zagati.

Karima Benzemaja so možje v modrem pridržali, potem ko so ga ob naključni akciji o varnosti v prometu ustavili, ko se je v Madridu vozil s svojim Rolls Roycem in ugotovili, da se francoski zvezdnik v avtomobilu vozi brez vozniškega dovoljenja. 

Benzemajeva zagata - Karim je sicer velik ljubitelj jeklenih konjičkov, še posebej dragih, športnih in kar se da prestižnih -, je toliko večja, ker se je v identični situaciji znašel že dvakrat. 

Prvič je bilo to pred dvema letoma, ko so ga v mestu Pozuelo de Alarcon zasačili, ko je v območju, kjer se najvišja dovoljena hitrost 100 km/h, vozil skoraj še enkrat toliko. Leta 2013 so mu tako vzeli vozniško dovoljenje, moral pa je plačati še 18 tisoč evrov kazni. 

benzema

Nedolgo zatem so ga še enkrat ustavili brez vozniškega dovoljenja, poleg tega pa ni imel ustreznih dokumentov za tuj avtomobil, ki jih zahtevajo Španci.

Zaradi tretjega prekrška bodo Karima obtožili kaznivega dejanja proti varnosti v cestnem prometu. Če bo spoznan za krivega mu grozi od tri do šest mesecev zaporne kazni in denarna kazen od 720 do 288 tisoč evrov.

benzema
vszi

Če bo spoznan za krivega, v zapor gotovo ne bo šel, saj španski kazenski zakonik določa, da mora oseba v zapor, če je kaznovana z najmanj dvoletno zaporno kaznijo. Benzema bo tako najverjetneje spet moral malo bolj široko odpreti denarnico, verjeti je tudi, da bo moral opravljati družbenokoristna dela.

Članki iz rubrike