Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

tu
tu
0 02.07.2015 09:09:50

Daaaaaaaa! Vzamem te kot Ronaldo

Navijač madridskega Reala si verjetno ni mislil, da se bo njegova poteza kot požar širila po spletu. A dogaja se prav to, njegov krik na poroki hitro postaja slaven.

Prav mogoče je, da se je oponašanja Cristiana Ronalda kdo domislil že prej, a zadeva pač ni našla poti v medije. Morda pa je Španec, ki ga lahko vidite na spodnjem posnetku, sploh prvi, ki se je odločil, da bo svojo izvoljenko za ženo vzel tako, kot je njegov portugalski idol januarja proslavil zlato žogo. 


Saj veste, Ronaldo je hkrati navdušil in v grozi osupnil (odvisno pač, kaj si o njem mislite), ko je v Zürichu prišel za govorniški oder in se odločil za zelo presenetljiv krik veselja. Zadeva, ki je bila še najbolj podobna ekstremnemu siiiiiiiii (torej daaaaaa) pa je ne glede na zorni kot postala slavna in na spletu jo je bilo mogoče videti v raznih izvedbah. 

No, zdaj smo dobili tudi poročno. Ko so španskega navijača kraljevega kluba vprašali, ali najdražjo vzame za ženo, je bil njegov siiiiiii zelo podoben Ronaldovemu, eden od svatov je zadevo spravil na splet in zdaj se resnično širi z velikansko hitrostjo. Sami pa z ogledom obeh posnetkov ocenite, v kolikšni meri sta si krika podobna. 

Članki iz rubrike