902746_105-uta-sd Svet24.si

Odvetnica o parkirnem kaosu v Idriji: Vse kazni so...

nadangel metatron Svet24.si

Posebej za vas spreobrača vaš čas nadangel ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

alex volasko Njena.si

Alex Volasko in Lara o svoji zvezi: Ljubezen je ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

nu
nu
0 21.08.2015 09:00:10

Pevec trdi: Spal sem z nogometašem Partizana (video)

Besede istospolno usmerjenega pevca so v Srbiji dvignile veliko prahu.

Bolgarski nogometaš Valerij Božinov vse odkar je prispel v Beograd polni strani srbskih, pa tudi bolgarskih tabloidov. Poročali smo že, da naj bi se napadalec črno-belih znašel v ljubezenskem trikotniku, v katerem je bila udeležena še njegova žena in bolgarski teniški igralec Grigor Dimitrov, ki naj bi spal z Božinovo soprogo, zdaj je še več prahu dvignila nova afera, v kateri glavno vlogo igra istospolno usmerjeni bolgarski pevec Kristijan Stojkov, ki trdi, da je spal z Božinovim. 

Bolgarski mediji, ki so jih v veliki meri povzeli tudi srbski, so namreč v javnost spravili posnetek iz bolgarskega Big Brotherja, v katerem se Stojkov predstavi. "Priznam, sem nimfoman. Zelo rad imam seks. Sem impulziven in strasten v postelji. Spal sem z veliko znanimi osebnostmi, od nogometašev pa sem bil z Valerijem Božinovim," je dejal Stojkov in dodal: "Ni bil preveč dober v postelji, ves čas pa hoče imeti moško naklonjenost."

Jasno, mediji so pričevanje Stojkova takoj pograbili in za komentar povprašali tudi Božinova. "Zgrožen sem nad to zgodbo, človeka sploh ne poznam. Sem pred eno izmed najpomembnejših tekem v karieri in namesto, da bi bil osredotočen le na njo, sem prisiljen se ukvarjati s takšnimi neumnostmi. To je zares neverjetno. Petnajst bolgarskih novinarjev me je klicalo v zadnjih pol ure. Rečem lahko le, da sem krščan in da nisem gej!" se je ostro odzval bolgarski nogometaš. 

"Nimam pojma, zakaj je dal takšno izjavo, ampak kot sem lahko videl na internetu, gre za ubogega človečka, ki mentalno ni najbolj zdrav. Se pa sprašujem, zakaj je televizija to objavila. Zaradi poceni senzacije me je oklevetala. Nočem biti del te sramote. Jaz sem oče dveh otrok!" še je dejal Božinov, ki razmišlja o tožbi, in pristavil: "Reči nekomu, da je gej, ni žalitev, toda direktno škodi moji karieri. Nimam ničesar proti homoseksualcem, Aziz, na primer, je moj prijatelj. Zelo sem razočaran nad mediji v Bolgariji. Igral sem v veliko državah po svetu in nikjer nisem videl takšnih stvari."

aziz

Božinova so sicer že prej povezovali s homoseksualnimi zvezami, predvsem z enim najpopularnejših pevcev Azizem, ki pa je po besedah nogometaša Partizana samo prijatelj s pevcem.

Galerija

Članki iz rubrike