sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

jz
jz
0 06.10.2015 22:04:37

Rihanna ima novega nogometaša

vszi
Kot kaže ima ena največjih zvezdnic svetovne pop scene pravo slabost do nogometašev. Tokrat si je privoščila nemškega vratarja...

27-letna Rihanna je že naredila selfie s kar nekaj nemškimi nogometaši, toda kot kaže je bila tokrat, v nedeljo, bolj navdušena kot kdajkoli doslej.
Pop zvezda nikoli ni skrivala, da so ji všeč postavni športniki, posebej nogometaši. In, da ima rada zmagovalce. Ko so pred letom nemški nogometni zvezdniki osvojili naslov svetovnih prvakov, se je fotografirala z Mirom Klosejem, Mariom Götzejem, Poldijem in Schweinijem, v nedeljo pa se je zdela posebej navdušena in "omehčana", ko je bila v objemu nemškega vratarja, 25-letnega Kevina Trappa, ki si kruh služi pri pariškem PSG-ju. Trapp sicer ni ne svetovni prvak in ne reprezentant, vendar je vratar, ki je svojo kariero začel pri FC Brotdorf v Saarlandu, v nedeljo na tekmi svojega kluba proti Marseillu ubranil odločilno enajstmetrovko za zmago.

In to je bilo očitno za Rihanno podobno seksi kot naslov svetovnih prvakov. Ameriška zvezdnica se je potrudila in Trappa takoj osvojila. Na družbenem omrežju je Trapp kasneje objavil fotografijo, kako ga Rihanna nežno poljublja in vse skupaj pospremil z besedami: "Čudovita Rihanna! Pariz je čaroben."
Trapp je pop princesi podaril svoj dres s podpisom in pripisom – Moji ljubi Rihanni!.

trapp rihana
vszi



Kako čarobna je bila nedeljska pariška noč za Kevina ne vemo, zagotovo pa, ko je igral za Frankfurt in Kaiserslautern, za premijo ni dobil Rihanninega poljuba. Slednja je imela nazadnje razmerje z napadalcem Reala Karimom Benzemajem, dokler Francoz julija ni predstavil javnosti nove izvoljenke. In zdaj? Spet nogometaš v Rihannini postelji?

Značke: rihanna, psg, trapp

Članki iz rubrike