Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

pp
pp
0 09.10.2015 10:10:55

Problematičen košarkar zaradi žene fizično napadel trenerja

reuters
Onkraj Atlantika so se pred dnevi začele pripravljalne tekme, za najbolj vročo zgodbo pa je poskrbel košarkar Memphisa Matt Barnes, ki je fizično napadel trenerja New Yorka Dereka Fisherja. Razlog? Zadnji naj bi imel romantično razmerje z Barnesovo ženo.

Ameriški mediji poročajo o besnem divnanju Matta Barnesa, ki mu je prišlo na uho, da se je trener New York Knicks Derek Fisher znašel v romantičnem razmerju z njegovo ženo Glorio Govan. Z zadnjo sicer ne živita več skupaj, januarja je namreč član Memphisa vložil zahtevek za ločitev. A to ga ni zaustavilo, da ne bi nemudoma zapustil pripravljalno bazo, prepeljal 150 kilometrov in na dvorišču pred hišo napadel Fisherja, s katerim sta bila dve sezoni celo soigralca.

Eden izmed virov je za New York Post dejal: ''Barnesu se je povsem zmešalo. Sedel je v avto in se odpeljal, da bi obračunal s Fisherjem.'' Na dvorišču naj bi bilo kar nekaj ljudi, a to ni zaustavilo Barnesa, da se ne bi spustil v pretep. Na dogodek je prišla policija, vendar pa je še pred prihodom Fisher zapustil prizorišče. Zadevo je pod drobnogled vzela tudi liga NBA.



O dogodku se je Barnes pohvalil kar prek sms sporočila, v katerem je zapisal: ''Njegovo rit sem sprašil vse od dvorišča do vhodnih vrat, njej pa sem pljunil v obraz.'' Kot že omenjeno, je Barnes že januarja zahteval ločitev, do te pa še ni prišlo. Se je pa marca od svoje žene Candace ločil Ficher.

Barnes ima v svoji kartoteki že nekaj prestopkov. Leta 2010 je obstajal sum, da je fizično napadel Govanovo, s katero sta bila tedaj zaročena. Leta 2012 je bil aretiran, saj naj bi domnevno grozil organom pregona. V ligi NBA je prejel že kar nekaj kazni v skupni vrednosti 100.000 ameriški dolarjev.

Članki iz rubrike