Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

pp
pp
0 09.10.2015 13:21:13

Govorice: Jarić znova v objemu angelčka Adriane Lima

Instagram
Nekdanji košarkar Marko Jarić in seksi Viktorijin angelček Adriana Lima, ki imata skupaj dve hčerki, naj bi po poročanju srbskih medijev znova zanetila iskrice in postala par.

Marko Jarić, ki je v ligi NBA preživel sedem sezon, in Adriana Lima, ena najbolj priznanih fotomodelov, ki deluje kot Viktorijin angelček, naj bi bila znova par. Leta 2008 se je dvojica zaročila, leto zatem pa tudi poročila. V zakonu sta se jima rodili dve deklici, vseeno idila ni trajala. V maju leta 2014 sta sprejela odločitev, da se ločita. Po ločitvi sta si oba našla nove partnerje, zadnje govorice pa pravijo, da sta nekdanja mož in žena znova zanetila iskrice.

Srbski mediji se sklicujejo na vire, dodatno pa navajajo par dejstev, ki potrjujejo pričevanje virov. Lima je namreč s svojega Instagram profila zbrisala vse fotografije zadnjega fanta in začela na socialnih omrežjih slediti Jariću. On pa je na svojih socialnih omrežjih objavil fotografijo hčerke z Adriano. Mediji so skušali dobiti potrditev informacij s strani Marka, a niso bili uspešni, medtem ko njegov oče zadeve ni hotel komentirati.

Članki iz rubrike