kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

gv
gv
0 12.10.2015 20:40:45

Čudovita manekenka Krajncu in kolegom obljubila golo promenado

Slovenski reprezentant Luka Krajnc in njegovi klubski soigralci so dobili prav posebno obljubo za primer, da se že po koncu letošnje sezone prebijejo med elito.

Francesca Casula prihaja s Sardinije, gre pa za italijansko manekenko, ki si prizadeva, da bi nekoč postala igralka. Njena strast je tudi šport, še posebej pa je goreča nogometna navdušenka, ki pesti stiska za ekipo Cagliari.

Moštvo, katerega barve brani tudi slovenski reprezentant Luka Krajnc, trenutno nastopa v italijanski drugoligaški konkurenci. Da bi se čimprej vrnili med elito, pa jim je italijanska lepotica obljubila nekaj prav posebnega.

casula 1

V primeru uvrstitve v serie A se bo atraktivna Italijanka po tamkajšnjih mestnih ulicah sprehodila povsem gola, krasile jo bodo telesne poslikave v barvah njenega najljubšega kluba, izključno pa ni niti skupinsko fotografiranje z nogometaši omenjenega kluba.

Velja dodati, da Cagliariju za zdaj odlično kaže. Krajnc in njegovi soigralci so trenutno vodilno moštvo serie B, po sedmih krogih pa imajo na svojem računu dve točki več od najbližjih zasledovalcev.

Značke: cagliari, luka-krajnc

Članki iz rubrike