Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

db
db
0 30.11.2015 11:54:22

Ve, kako dvigniti "orle": starleta želi na čelo nogometne zveze (foto)

Srbska starleta je dejala, da se vidi v vlogi vodilnega človeka srbskega nogometa.

Nataša Šavija je znano ime v srbskih nogometnih krogih. Sicer ni neposredno vpeta v najbolj razširjen šport na svetu, a ima veliko izkušenj s srbskimi reprezentanti. Po njenih besedah je v preteklosti "trenirala" tudi Adema Ljajića, Zorana Tošića, Miralema Sulejmanija ...

Playboyjeva zajčica je, morda zaradi podobne pobude njene čilenske kolegice Daniele Chavez, prišla na idejo, da bi zasedla mesto predsednice Srbske nogometne zveze (FSS). Na čelu FSS je trenutno Tomislav "Tole" Karadžić, ki ima v Srbiji veliko nasprotnikov, tudi zaradi slabih rezultatov članske izbrane vrste.

"Da, bila bi predsednica Nogometne zveze Srbije. O Toletu imam dobro mnenje, toda naj se ne jezi, vseeno znam jaz bolje postopati z nogometaši," je za Sport dejala Šavija.

IZBRALA SODELAVKE
"Smatram, da sem idealna za vodilno funkcijo pri nogometaših. Večkrat se je pokazalo, da imam vpliv na njih. Spomnite se samo, kako je mlada reprezentanca igrala na Novi Zelandiji, ko sem jim obljubila nagrado za naslov. Kot kaže sem kompatibilna z nogometaši. Znam jih motivirati," je dodala Šavija, ki je mladim reprezentantom Srbije med svetovnim prvenstvom obljubila prav posebno oralno nagrado v primeru vzpona na prestol.

Šavija je razmislila tudi že o sodelavkah, ki naj bi ji pomagale na FSS, gre seveda za srbske Playboyeve zajčice. Tako naj bi bila Stanija Dobrojević zadolžena za kondicijsko pripravo, Tijana Ajfon bi skrbela za odnose z javnostjo, Soraja Vučelić, ki so jo v preteklih mesecih povezovali tudi z Neymarjem, pa bi skrbela za mlajše kategorije. Ni kaj, zanimiva zasedba ...

Članki iz rubrike