sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Afera ogroža von der Leyenovo politično prihodnost, saj poteka v obdobju pred evropskimi volitvami, Odkrito.si

Ursula von der Leyen in primer Pfizergate

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

gv
gv
0 02.02.2016 11:40:02

Ko na pomoč priskoči David Beckham

Ne zgodi se ravno pogosto, da bi reševalcu in ponesrečencu v hladnem Londonu kateri od mimoidočih priskočil na pomoč s toplim napitkom.

Toda v angleški prestolnici se je zgodilo ravno to, veliki junak pa ni bil nihče drug, kot angleška nogometna ikona David Beckham.

Slednjega smo bili vajeni, da je na zelenicah "pomagal" svojim soigralcem z natančnimi podajami, tokrat pa se je izkazal v povsem drugačni vlogi. Na eni od ulic v Londonu se je poškodoval starejši možakar, na kraj nesreče pa je prva prispela reševalka na kolesu Catherine Maynard.


Najprej je poskrbela za prvo pomoč, ker pa je bilo zunaj precej hladno, ga je ovila še s toplo odejo. Med čakanjem na reševalno vozilo je mimo prišel nekdanji angleški nogometaš Beckham, ki ju je sprva le prijazno pozdravil, čez nekaj minut se je pa vrnil s toplima napitkoma.

"S ponesrečenem sem čakala na prihod reševalnega vozila, zunaj je bilo pa zelo hladno. V tistem naju je nekdo pozdravil in na hitro se mi je zazdelo, da je bil David Beckhma. Pozdravil naju je in sedel v avtomobil," je nenavadni dogodek opisovala Catherine in nadaljevala: "To sem omenila tudi gospodu, ki je ležal na tleh. Približno deset minut kasneje, pa se je Beckham vrnil in mi prinesel skodelico kave, za pacienta pa topel čaj."

"Bila sva zelo počaščena, kar nisva mogla verjeti, da se je vrnil s toplo pijačo. Zelo sem mu hvaležna," je še dejala reševalka, na koncu pa dobila še fotografijo z enim najbolj priljubljenim športnikom v Angliji.

Značke: beckham, nogomet

Članki iz rubrike