sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Šlo je za tipično »SLAPP« tožbo, katere namen...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

ku
ku
0 06.06.2016 19:49:40

Najbolj slavni dvojnik Stepha Curryja je dojenček 'Stuff Curry' (foto)

Reuters
Začelo se je kot nesramno zbadanje zaradi njegove debelosti, 10-mesečni dojenček, ki je podoben košarkarskemu zvezdniku Stephu Curryju, pa je v hipu postal spletna senzacija.

Ko je mama majhnega Landona Bentona začela objavljati fotografije svojega sina na družabnih omrežjih, si ni niti predstavljala, da bo naletela na tako velik odziv. Najprej so začeli prihajati negativni komentarji, na račun dojenčkove teže, malčka pa se je zaradi tega hitro prijel vzdevek 'Stuff Curry'. "Nisem vedela, kaj to pomeni, zato sem pobrskala po spletu. Videla sem Stepha Curryja, ki ga prej nisem poznala, in videla sem, da mu je Landon res podoben," je povedala mama, ki ni želela, da bi negativni komentarji zaznamovali njenega sina. Ko je bila namreč noseča z Landonom, je starejši sin, star dvajset let, storil samomor.

Tako je negativnost želela spremeniti v nekaj pozitivnega. "Rekla sem si, naj bo, bo pač Stuff Curry, če je že videti kot slavni košarkar." Desetmesečni dojenček je hitro dobil svoj dres s slavno številko 30 na hrbtu, zgodbo pa so zagrabili tudi največji športni mediji v ZDA. ESPN je na primer pred finalom o njem posnel prispevek, njegov Instagram profil ima že več kot 65 tisoč sledilcev, navijači Golden Stata so mami začeli pošiljati raznorazna darila, vsi pa nestrpno čakajo na morebitno snidenje Stepha in Stuffa Curryja.

Galerija

Članki iz rubrike