IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

zvezdan radonjic Primoz Lavre Reporter.si

Tako v SDS nagrajujejo zasluge in zvestobo: ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

najstniki Njena.si

Še pred polnoletnostjo več deset spolnih ...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

gv
gv
0 19.07.2016 15:27:48

Pozabila na rivalstvo: Hvala za ledvico, umazan topničar!

Tottenham in Arsenal sta največja rivala, kar pa navijaču slednjega ni preprečilo, da ne bi poskrbel za izjemno in nesebično potezo.

Velika večina svetovnega prebivalstva verjetno ne bi bila pripravljena odstopiti ledvice, prebivalec angleške prestolnice pa je prav s to potezo poskrbel za precej pozornosti.

Dany in Tim sta prijatelja, ki že od nekdaj navijata za kluba, ki v angleškem prvenstvu veljata za največja tekmeca, njuni derbiji pa so eni najbolj vročih na Otoku. Gre za severnolondonski derbi med Arsenalom in Tottenhamom, pravo sovraštvo pa vlada med navijači omenjenih ekip.



Toda Dany in Tim sta popolnoma drugačna. Že dolga leta sta velika prijatelja, Dany že od nekdaj navija za Arsenal, Tim pa za Tottenham. Kljub temu, da navijata za velika tekmeca, pa to ni preprečilo Danyju, da ne bi poskrbel za potezo, o kateri govori cela Evropa.

Tim je namreč nujno potreboval ledvico, življenje pa mu je rešil kar Dany, ki mu je odstopil svojo. Seveda mu je za to dejanje neskončno hvaležen, v zahvali pa vseeno ni pozabil na rivalstvo med njunima kluboma. "Ni besed, s katerimi bi opisal to, kar je ta fant naredil za mene in mojo družino. V življenju mi je dal še eno priložnost in za to tvegal svoje življenje. Ti si pravi heroj in vsi bi morali videti, kakšen mož si in koliko poguma si pokazal. Čeprav si še zmeraj 'umazan topničar', sem ponosen, da ti lahko rečem moj najboljši prijatelj."

Članki iz rubrike