mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

matjaž-štraus Njena.si

Delovna akcija: Mojster Matjaž srečen v objemu ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

nu
nu
0 28.07.2016 18:53:47

Cristiano Ronaldo odrinil oboževalca med nakupovanjem (video)

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo se v teh dneh nahaja v Kaliforniji, kjer uživa v zasluženem dopustu, med nakupovanjem v Beverly Hillsu pa je poskrbel za manjši incident.

Življenje športnih zvezd včasih zares ni lahko. Da, ob zasluženih številnih milijonih, ob blišču, ki jih obdaja, se res ne morejo ravno pritoževati, a zaradi zvezdništva plačujejo tudi precejšnjo ceno - živijo brez privatnega življenja in brez osebne svobode. 

Kamorkoli pridejo, jih obkolijo oboževalci in Cristiano Ronaldo, kot ena največjih planetarnih športnih zvezd seveda ni nobena izjema. Portugalec ne more pravzaprav nikamor, brez da bi nanj planila množica navijačev, miru pa prvi zvezdnik Reala nima niti na dopustu v Kaliforniji. 



Ko se je portugalski nogometaš sprehajal in nakupoval na ulicah Beverly Hillsa, ga je spremljala množica oboževalcev, eden izmed njih pa se je opogumil, prišel blizu in poskušal narediti zelo popularni "selfie". Portugalec ni bil pri volji in je mladeniča malce odrinil, ker pa so vse skupaj posnele kamere, se je 31-letni nogometaš znašel v medijih, kjer je doživel kar nekaj kritik. 

Poglejte si reakcijo Portugalca (začne se na 0:43) in presodite sami, če je vredna zgražanja ali gre za pretiravanje ameriških medijev.

Članki iz rubrike