zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

ou
ou
0 19.08.2016 20:45:49

Seks na plaži v neposrednem prenosu BBC-ja (video)

Zadnje večerno (oziroma v Evropi že jutranje) javljanje iz Ria de Janiera je na britanski televiziji zmotil nenavaden prizor.

Ljubljene na plaži ni v Riu nič neobičajnega, in sicer so prizori relativno pogosti tudi tedaj, kadar plaža še ni povsem prazna. Je pa bolj neobičajno, če se aktivnost znajde v programu televizije, ki jo spremljajo po vsem svetu in ki skuša obdržati čim več pregovorne britanske resnosti.

Ni šlo le za objem, na velikem ekranu in v dobri ločljivosti je bilo zelo dobro videti, da se gresta zaljubljenca zares. Ko je vse skupaj potekalo kar nekaj časa, saj je šlo za pregled tekmovalnega dneva, pa so gledalci zasuli twitter profil BBC-ja, katerega novinar zadeve seveda ni videl, saj je potekala za njegovim hrbtom. 



Naval gledalcev je bil tako velik, da so se televizijci odločili za obravnavo v neposrednem javljanju. Simpatični novinar je gledalce nagovoril na to temo, ob tem pa jih v tipično angleškem slogu šaljivo pomiril, češ da mladenič in mladenka na plaži zgolj "bereta knjigo v nenavadnem položaju." 

Značke: seks, olimpijske-igre

Članki iz rubrike