Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

tu
tu
0 30.08.2016 17:22:02

Nekdanje dekle Bolta: Večjega perverzneža nisem videla!

Iz dneva v dan prihaja vse več podrobnosti o razuzdanem življenju najhitrejšega zemljana Usaina Bolta. Zdaj se je oglasilo še njegovo nekdanje dekle Nailah Dillard.

Usain Bolt kot športnik, kot atlet in kot šprinter. To je zgodba, ki jo vsi dobro poznamo. Njegove kolajne in dosežki iz velikih tekmovanj govorijo v njegov prid. Iz olimpijskih iger v Riu de Janeiru se je vrnil z novim kompletom zlatih kolajn - na 100 metrov, 200 metrov in v štafeti 4 x 100 metrov.

Na drugi strani so igre v Riu odprle Pandorino skrinjico. Jamajčan se je vsem na očeh dolgo v noč zabaval v enem od nočnih lokalov, jutro pa pričakal med rjuhami z eno od brazilskih študentk. In čeprav je pred igrami sporočil, da je zaročen s Kasi Bennett.

Študentka Jady Duarte je dobro izkoristila svojih pet minut slave in brazilskim medijem na dolgo in široko - s priloženim foto materialom - razlagala podrobnosti tiste noči. Bolt pa se ni pustil motiti, zabaval se je tudi potem, ko je zapustil prizorišče olimpijskih iger.

Nailah Dillard
Nailah Dillard


No, naposled se je oglasila Nailah Dillard, ki je bila z Boltom v zvezi leta 2013. Čeprav je mislila, da ne bo dolgo trajalo, je bila v njegovem objemu dve leti. V tem času je spoznala, kakšen je Jamajčan v resnici, ko gre za posteljne aktivnosti - pravi perverznež.

"Tisto noč me je poklical, da pridem v njegov hotel in da sodelujem v trojčku z njim in s še enim dekletom. Jasno je, da sem to vabilo zavrnila," je Nailah razlagala dogodek po enem od tekmovanj. Potem je še razkrila, da je šele pred kratkim izvedela, da je bil Bolt istočasno v zvezi z njo in s Kasi Bennett.

Članki iz rubrike