hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

nu
nu
0 28.09.2016 10:11:55

Grozljivo! Bivši član Partizana je ženo želel posiliti z žlico za čevlje!

V Srbiji odmeva afera, v katero se je zapletel nekdanji srbski nogometaš Albert Nađ.

V Srbiji odmeva afera, v katero se je zapletel Albert Nađ. Gre za nekdanjega nogometaša, ki ima za sabo povsem v redu kariero. Igral je v dresu Partizana, bil je v Španiji pri Betisu, Oviedu in Elcheju, mudil se je tudi v Rusiji pri Rostovu. Za nameček je odigral 47 reprezentančnih tekem in sodeloval na Euru b. Po koncu kariere je ostal zvest nogometu, vrnil se je k Partizanu, kjer je bil do maja 2014 športni direktor.

Toda zdaj se v medijih o njem ne govori o nogometu, ampak o zasebnem življenju. Nađ se je namreč zapletel v javni spor s svojo bivšo ženo, zdaj se je oglasil celo njegov sin in Kurirju razkril domnevna grozodejstva svojega očeta. Nemanja Nađ je zlil gnojnico po upokojenemu nogometašu, po prebranem lahko rečemo le: grozljivo!



"Sramujem se svojega očeta in javno se mu odrekam! Želim ga zakopati, da nihče več nikdar ne bi slišal za Alberta Nađa! Mojo mamo je tepel pred mojimi očmi in tudi očmi mojega brata Nikole in male sestre Jane. Usodne noči je iz nje želel izvleči svojo verzijo resnice, verzijo, ki jo je želel slišati: zahteval je, da prizna, da ga je prevarala z njegovim soigralcem iz Partizana … Moj oče je zrel za psihiatrijo! Bilo mi je štirinajst let, ko je poskušal posiliti mojo mamo. Slekel ji je obleklo in jo poskušal posiliti z žlico za obuvanje čevljev! Potem ko je s to isto žlico še tepel. In jo poskušal zadušiti z vzglavnikom! Skušal sem jo ubraniti, pa se ni zmenil zame, njo pa je še naprej pretepal. Preklinjal sem ga in mu govoril, naj ubije mene, saj brat in sestra potrebujeta mamo. Ni prenehal, začel jo je udarjati v glavo. Mama je prosila, naj pokliče reševalce, toda oče je dodal: 'Bolje bo poklicati mrtvašnico'," je v solzah razlagal sin nekdanjega nogometaša. Nemanja Nađ ima sicer resne težave z vidom, njegova mama pravi, da so posledica tega, da jo je Albert Nađ pretepal že, ko je bila noseča.

Albert in Jelena Nađ sta bila sicer skupaj dolgih 19 let, nakar je bivši nogometaš leta 2011 odšel z drugo. Tedaj se je tudi začelo javno pranje umazanega perila, ki še kar traja. Med drugim je Jelena Nađ svojega bivšega moža obtožila: "On je pošast, kakršne na tem svetu ni!" Domnevno nasilje v družini že preiskuje beograjska policija.

Članki iz rubrike