pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Princ Harry in Kate Middleton - nekoč prava prijatelja - danes pa .. Odkrito.si

Kate in Harry - Če se bo to zgodilo, se bosta ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

nu
nu
0 13.10.2016 15:34:42

Icardi razrkril, kako je 'ukradel' soigralčevo ženo

Maxi Lopez, Mauro Icardi in Wanda Nara - to je najbolj znan nogometni ljubezenski trikotnik, v katerem je kratko potegnil Maxi Lopez. Njegov nekdanji soigralec je razkril, kako mu je speljal soprogo.

Nekoč sta bila soigralca, zdaj pa sta Maxi Lopez in Mauro Icardi velika sovražnika. Vsega je kriva afera, ki jo je imel Icardi z Lopezovo nekdanjo soprogo Wando, afera pa je postala resno razmerje. Zdaj je Icardi tisti, ki živi skupaj z Wando in tremi Lopezovimi otroki. Član milanskega Interja je razkril, kako je sploh prišlo tako daleč, da je speljal ženo nekdanjega soigralca pri Sampdorii. 

icardi wanda

"Dan pred odhodom na turnejo s klubom sem prejel Wandino sporočilo. Bil sem presenečen, ker sem po navadi komuniciral z Maxijem, ne z njo. Vprašala me je, če ji lahko v ZDA kupim najnovejši iPad. Po tem sem veliko razmišljal o tem, ali si ga je res želela ali pa je le iskala izgovor za to, da vstopi v kontakt z mano. Ko sem se vrnil v Milano, sva se srečala, da sem ji predal iPad. Po tem sva si dolgo dopisovala, povabila me je na križarjenje z njo in Maxijem, povabilo pa sem sprejel. Ko sem sem se sproščal na jahti in v drugem nadstropju sam poslušal glasbo, se je kar naenkrat pojavila pred mano in brez sramu sedla zraven mene. V tistem trenutku je bilo njenega razmerja z Maxijem Lopezom konec," piše v najbolj pričakovanem poglavju Icardijeve biografije. 

Mauro Icardi in Wanda sta se poročila maja 2014, pet mesecev po uradni ločitvi od Maxija Lopeza. 

Članki iz rubrike