stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1701200126-dsc6052-01-1701200060836 Necenzurirano

Konflikt interesov? Nov zakon po željah glavnega ...

peter gregorcic sr Reporter.si

Peter Gregorčič igra Janševo igro: glavni cilj ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

ue
ue
1 03.12.2016 07:18:34

The Beatles? Ne, štirje teniški asi!

Nekdanja zvezdniška skupina The Beatles je tudi 46 let po razpadu še vedno priljubljena tema oziroma motiv za marsikatero stvar.

Očitno tudi za Judy Murray, mamo številke ena svetovnega tenisa trenutno Andyja Murrayja. Ta je namreč na svojem twitter profilu objavila zelo zanimivo fotografijo oziroma fotomontažo.

Ta prikazuje štiri tenisače kot slavno skupino The Beatles. Poleg je napis "Ko Velika četverica postane Fantastična četverica". Ali v originalu "When The Big Four became The Fab Four". Pri čemer so prvi tenisači, drugo pa je ime ene najbolj znanih skupin na svetu, ki preigrava pesmi The Beatles.



In tako je Murray postal John Lennon, Roger Federer je Paul McCartney, Novak Đoković je George Harrison, Rafa Nadal pa Ringo Starr. Trenutno je Murray res številka ena ATP lestvice in Đoković takoj za njim, a Nadal je šele deveti in Federer še sedem mest nižje. Toda za marsikoga so in bodo ti štirje vedno Velika četverica, očitno tudi za mamo Murray.

Zanimivo pa j, da so se kmalu nato pojavile še nove fotomontaže, ki tenisače prikazujejo kot skupino Led Zeppelin ali pa kot del Vojne zvezd itd.

Članki iz rubrike