Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
4 28.12.2016 12:32:10

Težavam z alkoholom ni videti konca: Gazza spet končal v bolnišnici

vszi
Potem ko se je eden najbolj nadarjenih angleških nogometašev vseh časov, Paul Gascoigne, po koncu kariere znašel v primežu alkoholizma, nič ne kaže, da bi bolezen premagal. Čeprav se je pred dvema letoma resno spopadel z alkoholom, je, kot vse kaže, ta za zdaj zmagal. Gascoigna so namreč hospitalizirali zaradi incidenta, ki mu je botroval alkohol.

Britanski mediji danes poročajo, da je bil 49-letni Gazza vpleten v incident v enem od londonskih hotelov. Obtožen je, da je rasno zlorabljal druge obiskovalce hotela, otipaval ženske ter naokoli metal denar, pravijo priče incidenta. Hotelski delavci v hotelu Ace v vzhodnem Londonu so na pomoč poklicali londonsko metropolitansko policijo, ki je 49-letnika odpeljala v bolnišnico s poškodbo glave.

Predstavnik Gascoigna Terry Baker je za Daily Mirror povedal, da Gazze niso aretirali: "Policija ga ni aretirala. V bolnišnici ga bodo kmalu odpustili in poslali domov."


Policija je sporočila, da je zdravstveno stanje nekdanjega zvezdnika Tottenhama in angleške reprezentance stabilno, preiskava pa še poteka. Priča incidenta Alvin Carpio je na Twitterju zapisal, da se je Gascoigne zdel "zelo pijan" in da ga je "nekdo brcnil po stopnicah".

Gascoigne si je septembra prislužil 1000 funtov kazni zaradi rasistične žaljivke svojega varnostnika.

Gascoigne je sicer v karieri blestel v dresih Newcastla, Tottenhama, Lazia in Rangersa, pa tudi v angleški reprezentanci. Vse od konca kariere leta 2004 pa ima težave z drogami in alkoholom, ki naj bi bile posledica depresije.

Značke: gazza, gascoigne

Članki iz rubrike