favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
0 04.01.2017 11:16:08

Nekdanji najboljši strelec 1. SNL: Mar naj sedim v lokalu in molim, da me kdo ne raznese z bombo?

Drago Wernig - TAKA
Nekoč priljubljeni dalmatinski napadalec Tabora, Primorja, Kopra in Mure s strtim srcem.

Na slovenskem prvoligaškem prizorišču smo ga odlično spoznali. Romano Obilinović je igral za sežanski Tabor, Primorje, Koper ter Muro in vsekakor opozoril na svoje sposobnosti. Do te mere, da je bil kot član ajdovskega prvoligaša s 16 goli najboljši strelec lige, okrog njega je bilo vedno znova zanimivo tudi ob igrišču.

Poskrbel je za marsikaj, tudi po koncu kariere pa je pogosto v središču pozornosti. Pred meseci je denimo sodeloval in zmagal v resničnostnem šovu Big Brother. In se tam tudi zaljubil do ušes v manekenko Marino Raguž, toda po petih mesecih zveze, ki jo je hrvaška javnost podrobno spremljala, sta se golobčka razšla.

"Ni bilo nikakršnih prepirov. Ona je preprosto želela nadaljevati s svojo kariero manekenke. Menda ima neke revije v Istanbulu, zato se je tja tudi preselila. Jaz se v tej zgodbi nisem videl. Kaj naj počnem v Istanbulu? Ona bo na revijah in zabavah, jaz pa naj sedim in jo čakam v lokalu ter hkrati molim, da me kdo ne raznese z bombo," je razkril Romano Obilinović, ki je bil prepričan, da je našel ljubezen svojega življenja: "Rad sem jo imel, bil sem zaljubljen. Želel sem jo zasnubiti, vendar tega ni želela. Življenje sem želel preživeti z njo, ona je izbrala drugačno pot."

Članki iz rubrike