Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

skrito-v-raju Njena.si

Edvard Steiner: srčen človek ali velik ...

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

su
su
5 12.02.2017 10:58:14

Nemška smučarka gola pozirala za moško revijo (foto + video)

Nemška alpska smučarka Christina Geiger ne sodi ravno v prvo skupino najboljših na svetu, v boj za kristalne globuse (za zdaj) še ne more. Je pa zato pogumno stopila v ospredje na nekem drugem prizorišču. In zablestela v polnem sijaju.

Christina je pred časom dobila ponudbo drugačne vrste in jo sprejela. Pozirala je za prestižno moško revijo Playboy, njene gole fotografije pa bodo nemško različico te revije krasile marca. "Ni se mi bilo lahko odločiti za ta korak. Enostavno, nikoli prej se nisem fotografirala brez oblačil, niti doma. Zdaj se počutim odlično in zelo sem srečna, ker je izpadlo tako, kot je treba," danes razlaga 27-letna Nemka, ki je imela v prejšnji sezoni kar precej težav s poškodbo kolena.

geiger 2


"Maja lani sem imela operacijo, tako da je zdaj boljše. Še vedno sicer čutim bolečino, ampak je v redu. Na progi izgine, tako močno sem osredotočena na dober rezultat. Moja forma ni najboljša, vendar upam na boljše nadaljevanje sezone," še pravi slalomistka, ki je v tej sezoni v tej disciplini osvojila 94 točk in je na skromnem 19. mestu slalomske razvrstitve, zato tudi na svetovnem prvenstvu v St. Moritzu ne sodi med favorite za odličja.

geiger 1


V karieri še ni okusila slasti zmage, le enkrat pa se je uvrstila na zmagovalni oder - pred sedmimi leti je bila v Semmeringu tretja. Nekdanja mladinska svetovna prvakinja v slalomu torej še išče pravo pot v članski konkurenci, v življenju pa zna užavati: "Za mene pravijo, da sem pozitivno nora. Pred dvema letoma sem skočila s padalom." In gola je pozirala za Playboy.

Christina Geiger 1

Christina Geiger je pravzaprav sledila petim nemškim olimpijkam, ki so pred igrami v Riu de Janeiru z namenom promocije športa in svojih dosežkov odvrgla oblačila in se nastavile fotografskemu objektivu. Avgustovsko številko Playboya so krasile veslačica Julia Lier, plavalka Isabelle Harle, skakalka s palico Katharina Bauer, kolesarka z BMX-om Nadja Pries in namiznoteniška igralka Patrissa Solja. Podobno so poleti 2008 skupaj pozirale Nemke kanuistka na mirnih vodah Nicole Reinhardt, hokejistka na travi Katharina Scholz, jadralka Petra Niemann in judoistka Romy Tarangul.

Članki iz rubrike