Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Tako bo potekal sončni mrk, ki je marsikoga prestrašil do kosti Odkrito.si

8. april, 2024 - Mrk, ki prinaša katastrofo?!

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
11 01.03.2017 10:54:45

Kakšna smola! Predčasno izplačal dobitni listek s kvoto 25.000 in dobil "drobiž"! (foto)

Mislite, da imate smolo s športnimi stavami? Kaj potem reči za igralca stav, ki si je predčasno izplačal dobitni listek s kvoto 25.000?!

Neverjetna zgodba prihaja iz Otoka, kjer je igralec stav napisal neverjeten listek z osmimi pari, s skupno kvoto neverjetnih 25.000. Kako je to sploh mogoče? Anonimnež je odigral na razplet osmih različnih nogometnih tekem v najmočnejših evropskih ligah, na vsaki tekmi pa je napovedal zmagovalca in dodal še pogoj, da bosta na dvoboju obe ekipi dosegli zadetek.

Tako je recimo odigral, da bo PSG slavil v Marseillu in da bosta obe ekipi dosegli zadetek, da bo Roma premagala Inter ob zadetkih na obeh straneh, da bo Real Madrid zmagal na tekmi z Villarrealom ob golih obeh moštev, da bo Barcelona na podoben način premagala Atletico, da bo Ajax na tak način slavil z Heraclesom ... Skupaj osem parov, za kvoto 25.000 (natančno 24.989,88). 

stavni listek

Ker je vplačal 0,50 funta, bi ob pravilnem razpletu zaslužil 12494,94 funtov. A kaj, ko igralec v svoje napovedi ni bil preveč prepričan in se je odločil za predčasno izplačilo, tako da je dobil vsega 188,97 funtov. Samo predstavljamo si lahko, kako se je počutil, ko je ugotovil, da je vseh osem napovedi zadel in da je prehitro potegnil ročno zavoro, kar ga je stalo sanjskega dobitka ...

Ni pa bil omenjeni igralec edini, ki se je odločil za predčasno izplačilo in to na koncu obžaloval. Podobno je storil še nekdo. 

stavni listek2

Tudi drugi igralec je stavil na enak način: napovedal zmagovalca in dodal, da bosta obe ekipi dosegli zadetek. Odigral je pet parov, vplačal 10 funtov, njegov dobitek pa bi bil sijajnih 9633 funtov. A tudi on ni bil preveč prepričan v svoje napovedi, tako da se je odločil za predčasno izplačilo. Ko je imel zadeta dva od petih parov (Manchester United in Barcelono) je vzel ponujenih 392,47 funtov. Smola pa taka.

Članki iz rubrike