Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 17.07.2017 15:31:28

Konec sedemletnega molka: bivša Piquejeva izbranka razkriva ...

Gerard Pique se je ta teden precej potil.

Seveda tudi na nogometnih zelenicah, saj se igralci Barcelone že pripravljajo na novo sezono, a hkrati se je potil tudi zaradi objave intervjuja s svojim bivšim dekletom.

Nuria Tomas, katero je Pique pustil potem, ko je spoznal kolumbijsko glasbeno superzvezdo Shakiro, je po sedmih letih spregovorila o nekdanjem partnerju.

Nuria je sicer še vedno dobra prijateljica z ženo Lionela Messija, Antonello Roccuzzo, ki pa naj bi - tako so dolgo let pisali španski mediji - zaradi prijateljice povsem ignorirala Shakiro. A to je zdaj zanikala tudi Nuria sama.

Čeprav so jo leta in leta prosili za intervjuje, v katerih bi beseda tekla o španskem nogometašu, ona ni uslišala niti ene želje. Pique je bil sicer njena prva ljubezen, bil je njen sosed, vanj se je zaljubila, ko je imela le 17 let.

"Nikoli nisem hotela zaslužiti s tem, da bi ga blatila. Prejela sem mnogo klicev medijev, vendno sem rekla ne. To je bilo v nasprotju moji vrednotam. Nikomur nisem bila dolžna razkrivati osebnega življenja," je dejala mlada igralka.

Zdaj si je vseeno premislila in novinarjem La Vanguardia zaupala nekaj misli o svojem bivšem fantu. Čeprav jo je izdal, pravi, da nanj ni jezna, da mu ne zameri, čeprav, je priznala, je bil njun razhod za njo izredno boleč. "Gerard je dobra oseba in želim mu le vse najlepše. Moja srčna rana se je po več letih le zacelila, zdaj sem že dolgo časa povsem v redu," je razlagala Nuria, ki so jo vprašali, ali v diskotekah pleše na pesmi Shakire: "Da, seveda," je dejala.

Značke: pique, punca

Članki iz rubrike