profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
0 19.09.2023 13:18:29

Tottijeva nova izbranka šokirana! Poglejte, kaj mu je pokazala na telefonu (video)

Slavni (aktivni ali nekdanji) nogometaši so pogosto gostje tabloidnih novic, še posebej je tako v Italiji.

Francesco Totti je eden najvidnejših nogometašev minulega obdobja, še posebej je zaznamoval Italijo, v Rimu pa je njegov lik postal legenda. Kjerkoli se pojavi, tam so tudi fotografi, okoli njega je vselej polno radovednežev. Karkoli stori, takoj o njem nastajajo tabloidne novice. Če pa so vpletena še dekleta ...

Totti se je po dolgoletni zvezi razšel z manekenko, igralko in televizijsko voditeljico Ilary Blasi. Tako kot je bila njuna poroka veličastni dogodek za ves nogometni svet, tako je bila tudi njuna ločitev medijsko odmevna. Njun razhod ni bil ravno prijeten, sta se pa oba hitro obrnila drugam, k novim partnerjem. Ilary je v ljubezenski zvezi z Nemcem Bastianom Mullerjem, Francesco pa greje posteljo Noemi Bocchi.

Ločenca imata tri otroke. Najstarejši med njimi, Cristian, je krenil po očetovih stopinjah in nastopa za mladince Frosinoneja. Pred dnevi si je obračun te ekipe s svojim nekdanjim klubom Romo ogledal tudi Francesco. S prijatelji in svojo novo partnerko je sedel na tribuni in čakal, da bo priložnost za igro dobil njegov sin. V nekem trenutku je nekdo s fotoaparatom ujel njegovo Noemi, ki je od šoka obnemela, na instagramu je namreč videla story od Ilary. Slednja je bila tudi na tribuni, v družbi prijateljice je vidno uživala in vse to delila na družbenem omrežju.

ilary blasi


Skratka, drama. Nova izbranka je Tottiju na telefonu kazala njegovo nekdanjo in pri tem ni skrivala slabe volje. Stemnilo se ji je pred očmi. Verjetno pa je pri tem pozabila, da ljubezenska zveza s Tottijem prinaša tudi manj prijetne stvari. Vseskozi ju namreč spremlja veliki brat, vsaka njuna reakcija pač pristane v medijih.

Mimogrede, Francesco in Ilary (vsak posebej) na tekmi verjetno nista bila zadovoljna, saj je njun sin na igrišču prebil le nekaj minut. Morda pa ga bo njegov oče, ko bo vendarle zasedel enega od foteljev v pisarnah Rome, vrnil k sinovom volkulje, kjer je kot golobradi mladenič sicer začel svojo nogometno pot.

Članki iz rubrike