profimedia-0808999589 Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

jansa orban fb1 Reporter.si

Janša nima ugleda v Bruslju, on seže le do ...

gabriela doncic 24 Ekipa24.si

Uau! Luka Dončić pokazal izjemno darilo, ki ga ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

nu
nu
1 29.10.2023 07:38:07

Šok vseh šokov! Mnogo prezgodaj umrl Kopitarjev prijatelj in veliki filmski zvezdnik!

Profimedia
V ZDA se je mnogo prezgodaj poslovil veliki filmski zvezdnik Matthew Perry.

V ZDA objokujejo smrt velikega filmskega zvezdnika Matthew Perryja. 54-letni ameriški igralec je po poročanju tamkajšnjih medijev umrl v svojem stanovanju v Los Angelesu, utopil naj bi se v jakuziju.

Perry je postal znan predvsem po svoji vlogi v kultni televizijski seriji Priajtelji. Igral je raztresenega Chandlerja Binga, ta vloga pa ga je močno zaznamovala. Na ulicah so ga oboževalci klicali predvsem po imenu Chandler, kar ga je močno jezilo, o tem pa je večkrat spregovoril tudi v televizijskih pogovornih oddajah.


Bil je tudi velik oboževalec hokeja in ekipe slovenskega zvezdnika Anžeta Kopitarja Los Angeles Kings. Na tekmah je bil reden gost, v klubu je bil celo tako zelo popularen, da so mu namenili parkirišče za jeklenega konjička kar med avtomobili igralcev kluba.

Še posebej je bil velik prijatelj slovenskega hokejskega asa Anžeta Kopitarja, katerega je zelo cenil. Zaradi njega je pripotoval celo v Slovenijo, kjer je bil gost dobrodelnega golf turnirja, odzval pa se je tudi Kopitarjevemu vabilu na poroko leta 2013.

O tem je spregovoril tudi v oddaji Jimmy Kimmel Live!, med drugim v svojem šaljivem slogu razkril, da je v Slovenijo odpotoval iz razloga, da bi bil lahko Kopitarjev prijatelj in dodal, da je bila to zanimiva poroka, ki je trajala 14 ur, ves čas pa je bil obkrožen s pijanimi Slovenci.

Značke: perry, kopitar

Članki iz rubrike