oblaki, vreme Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na ...

20141567q8FE155D824D9BD964C73F7701585480B_1200 Svet24.si

Gorsko kolesarstvo v Mariboru: holivudarji se ...

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okrevanje v ‘raju’

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

am
am
0 18.10.2014 21:07:04

Proti Mariboru brez Coste, Mourinho besen na Špance

Reuters
Trener Chelseaja Jose Mourinho je potrdil, da bo njegova ekipa torkovo slovensko preizkušnjo odigrala brez prvega zvezdnika in pri tem zlil kar nekaj gnojnice na špansko reprezentanco in špansko nogometno zvezo.

Londonski modri na srečanje z Mariborom prihajajo s popotnico v podobi zmage na današnji prvenstveni tekmi proti Crystal Palacu, a bodo torkovo tekmo tretjega kroga lige prvakov na stadionu Stamford Bridge morali odigrati brez svojega trenutno najbolj vročega nogometaša. Kot je poudaril portugalski strateg Chelseaja, Costa zagotovo še ne bo nared za obračun s slovenskim predstavnikom.

"Ne vem, kdaj se bo vrnil na igrišče, zanesljivo pa se to ne bo zgodilo ta teden. Ne bom pretirano razglabljal o tem, kaj natanko je z njim narobe, je pa dejstvo, da se je iz reprezentančnega tabora vrnil v stanju, v katerem ni sposoben igrati za svoj klub. Ni bil sposoben danes in ne bo na naslednji tekmi," je med drugim dejal sloviti Mourinho, ki je že s tonom teh besed dal jasno vedeti, kje vidi krivca za nastali položaj.



V svojem slogu pa je bil na to temo še toliko bolj jasen z zelo konkretnimi besedami: pikrimi, ostrimi in obtožujočimi. "Nujno je moral igrati dve zelo težki reprezentančni tekmi prtoi Slovaški in Luksemburgu, predvsem slednje španska izbrana vrsta zagotovo ne bi zmogla brez njega. Potreboval je počitek, na mesto tega so ga do skrajnosti obremenili in zdaj imamo, kar pač imamo," je poudaril.

In nadaljeval na zelo podoben način, ko so ga novinarji vprašali, kdaj se bo Costa vrnil na igrišča. "Zagotovo bo nared do sredine novembra, ko ga čaka nova tekma v dresu španske reprezentance. Zagotovo bo po mnenju njenih zdravnikov sposoben za igro, a jih ne bom klical, ker se mi zdi škoda denarja," je dosegel vrhunec pikrosti. Če Costo res čaka daljša odsotnost, pa bi to seveda pomenilo, da ga ne bi videli niti na povratni tekmi v Mariboru.

Članki iz rubrike