Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 26.11.2014 13:28:21

Pesti držal tudi nekdanji reprezentant

vszi
Po koncu kariere je izginil neznano kam, zdaj pa se je po dolgem času vendarle spet pokazal v javnosti.

Maribor se je iz Lizbone vrnil poražen, neuspeh na tekmi s Sportingom pomeni, da so se vijoličasti dokončno obrisali pod nosom za napredovanje v osmino finala lige prvakov. Obračun v portugalski prestolnici je bil sicer prava komedija zmešnjav, zaradi težav z razsvetljavo se je drugi polčas začel z ogromno zamudo. Nekateri so se celo bali, da bo nadaljevanje tekme odigrano šele danes, a temu ni bilo tako. No, kakorkoli, Maribor je izgubil in v zadnjem krogu bo igral le za preboj v ligo Europa.


V Lizboni mu sicer ni pomagalo niti to, da je imel podporo lepega števila navijačev, niti to, da je pesti zanj stiskal tudi nekdanji reprezentant Slovenije. In to ne kdorkoli, obračun si je v živo namreč ogledal tudi Aleksander Knavs! Danes 38-letni upokojeni branilec je po koncu kariere izginil neznano kam, zaradi tega so se po državi začele širiti številne takšne in drugačne govorice. Nekaj časa nazaj se je nato javil Ekipi in v pogovoru za naš časnik pojasnil, da je z njim vse v najlepšem redu. In da preprosto ne čuti potrebe po tem, da bi se kazal v javnosti. No, tokrat se je, za nameček pa je še na eni od družabnih spletnih strani objavil fotografijo s tekme.

Knavs je sicer med leti 1998 in 2006 odigral 65 tekem za slovensko reprezentanco, na višku svoje kariere je veljal celo za enega boljših branilcev v Evropi. Čeprav se je rodil v Mariboru, je kariero začel pri ljubljanski Olimpiji, nato je igral tudi za Tirol iz Innsbrucka, Kaiserslautern, Bochum in Red Bull iz Salzburga, kjer je leta 2008 tudi zaključil svojo kariero.

Članki iz rubrike