902468_105-pred-oradami Svet24.si

Školjkarjem ogromno škode povzročajo požrešne...

lpp, avtobus, promet Svet24.si

To je služba, ki je ne spustijo iz rok do ...

1715359556-dsc04278-1715359333876 Necenzurirano

"Logar je zamudil svoj trenutek. Tudi za ...

1711367003-dsc04094-1711366985898 (1) Reporter.si

Piše se leto 2025, za predsednika SDS kandidira ...

acun ilicali maribor af Ekipa24.si

Turški milijonar je bil navdušen! Ljudski vrt ...

meghan-markle-naj-bi-za-svoje-storitve-računala-ogromno Odkrito.si

“Meghan Markle je pohlepna!”

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

bk
bk
0 25.02.2015 21:09:28

Kaj je? Pridi sem, če upaš! (video)

Reuters
Na tekmi med Manchester Cityjem in Barcelono prišlo do spopada med navijačem in enim od zvezdnikov katalonskega kluba.

Nogometaši Barcelone so se v torek zvečer domov odpravili dobre volje. Na prvi tekmi osmine finala lige prvakov je sloviti španski klub domačo četo odpravil z 2:1 in si tako zagotovil lepo popotnico pred povratnim obračunom.

Srečanje si bo dobro zapomnil tudi brazilski zvezdnik na delu v katalonski prestolnici, Neymar. Triindvajsetletni napadalec je igral do 80. minute, nato pa ga je strateg Luis Enrique poslal na rezervno klop, katere položaja (razen na vseh angleških in na stadionu Juventusa) več ali manj ne morete najti. Klop za rezerve namreč ni postavljena neposredno na rob zelenice, temveč je vgrajena v tribuno.

Nogometaši so sicer na tej ločeni od navijačev, pa vendar ne v taki meri, da bi imeli slednji res zelo oviran dostop do igralcev. Ravno to pa je izkoristil eden od domačih privržencev, ki se je, potem ko je vratar Joe Hart Lionelu Messiju v zadnji minuti sodnikovega podaljška obranil enajstmetrovko, verbalno spravil na Brazilca.

nogomet zoge re
Reuters

Neymar se ni odločil za bolj elegantno rešitev, to je, da bi tega moškega ignoriral, vendar se je z njim spustil v verbalni spopad, ki je bil "obogaten" še z raznoraznimi žuganji - Neymar mu je neposredno pred tem, ko je zapustil svoje mesto, z roko nakazal, 'da naj pride bliže, če si le upa'. 

Dogajanje je zaradi tega prišlo celo tako daleč, da ga je navijač držal za "besedo" in bojevita moška sta se srečala pod tribuno. Na srečo so med njiju takrat bliskovito že stopili varnostniki in jima tako preprečili, da bi si še bolj skočila v lase.

Po tekmi so Brazilca novinarji povprašali tudi o tej situaciji. "Samo norčeval sem se iz njega. Začel je preklinjati, jaz pa sem se mu zato posmehoval," je pojasnil napadalec Barcelone.

Kaj natančno je bilo izrečeno med njima, ni želel razkriti. "Ne morem ponoviti teh besed. Moja mama me je dobro vzgojila, medtem ko njegova njega očitno ni," je še dodal Brazilec.

Članki iz rubrike