Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

EkipaSN
EkipaSN
0 25.07.2016 10:05:04

Z EkipoSN brezplačno v Stožice na tekmo Domžale – West Ham!

Kupite tiskano izdajo EkipeSN, odgovorite na nagradno vprašanje, pošljite kupon in si z malce sreče brezplačno oglejte tekmo Domžale - West Ham United!

Nov teden, novi evropski preizkušnji za oba slovenska kluba, ki se še potegujeta za uvrstitev v skupinski del lige Europa. Medtem ko bo Maribor gostoval Aberdeen, je pred Domžalčani čisto pravi spektakel. V četrtek bo namreč v Sloveniji gostoval West Ham United, prva tretjega kroga kvalifikacij za ligo Europa pa bo zaradi prihoda uglednega gosta odigrana v Stožicah.

Obračun se bo začel ob 20.45, možnost brezplačnega ogleda tekme pa vam omogoča tudi časnik EkipaSN v sodelovanju z domžalskim klubom! Vse, kar morate narediti, je danes ali jutri kupiti tiskan izvor edinega slovenskega športnega časnika, poiskati poseben oglas, odgovoriti na zastavljeno vprašanje in kupon poslati v redakcijo EkipeSN. V nagradni igri bodo sodelovali kuponi, ki bodo na uredništvo prispeli do 27. julija, ko bomo tudi opravili žreb. Med pet nagrajencev bomo razdelili deset vstopnic, imena srečnežev še isti dan objavili na Ekipini spletni strani, dan kasneje pa tudi v tiskani izdaji EkipeSN.

Članki iz rubrike