kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 27.07.2016 22:08:28

Vijoličasti trenirali v Aberdeenu, Kabha noče razkriti (foto)

Drago Wernig - TAKA
Mariborčani so preizkusili igralno površino na stadionu Pittodrie, kjer se bodo v četrtkovem večeru na prvi tekmi 3. kroga kvalifikacij za ligo Europa pomerili z Aberdeenom.

Gostitelji bodo imeli izdatno pomoč navijačev, na tribunah naj bi se jih zbralo okrog 18 tisoč, vendar vijoličasti verjamejo, da bodo kos izzivu, med kandidati za nastop je 22 igralcev: Handanović, Obradović, Cotman, Hodžić, Šme, Šuler, Defendi, Mertelj, Janža, Viler, Kabha, Vrhovec, Pihler, Rahmanović, Hotić, Vršič, Bohar, Sallalich, Bajde, Tavares, Novaković in Sunny.

3maribor dw
Drago Wernig - TAKA
"Vsakič, ko je Maribor igral proti škotski ekipi, je to pomenilo uspešno sezono za klub. Naj bo tako tudi tokrat. Prišli smo samozavestni in z željo po zmagi, ampak zaradi zaupanja vase, ne zaradi preteklih izkušenj moštva. Naš cilj je napredovanje, želimo si priti v skupinski del. Poznamo način igre tekmecev, ki so tipični predstavniki otoškega nogometa, koristila nam je tudi letošnja zadnja pripravljalna tekma proti Celticu. Ob trenerjevi predstavitvi smo dobro spoznali moštvo Aberdeena, pripravljeni smo. Sam sem nekatere informacije pridobil tudi od mojega nekdanjega soigralca v mladi reprezentanci Izraela, Nir Bitton je Aberdeen kot igralec Celtica dobro spoznal. Kaj mi je povedal? Vsega ne bi razkrival, naj ostane skrivnost," je povedal Marwan Kabha.

Galerija

Članki iz rubrike