Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 28.07.2016 11:54:47

Konec ugibanj: Prenos tekme Aberdeen - Maribor bo! Kje? In kdo ga je omogočil?

Drago Wernig - TAKA
Dolgo časa se je zdelo, da bodo ljubitelji nogometa ostali prikrajšani za prenos dvoboja tretjega kroga kvalifikacij za ligo Europa med Aberdeenom in Mariborom, ki je na sporedu nocoj ob 20.45.

A zdaj je jasno, da si ga bodo lahko gledalci, ki jih zanima evropski obračun vijoličastih, vseeno ogledali. Iz tabora Maribora so sporočili, da si bo prenos mogoče ogledati, vendar ne prek televizijskih zaslonov. 


"Zgodba o spremljanju nove evropske preizkušnje je tista o dobri in slabi novici. Slaba za vse navijače je, da tokrat ne bo TV-prenosa (Kanal A ni uspel v namenu, saj nobena škotska TV postaja ali lokalni producenti niso bili za sodelovanje). Za dobro novico pa je poskrbela Zavarovalnica Maribor, ki je omogočila, da bomo sliko s stadiona Pittodrie lahko prenesli v vse vijol’čne domove. Tekmo, ki se bo začela ob 20:45 po našem času, si bo mogoče ogledati v spletnem prenosu na nkmaribor.com," so zapisali v izjavi za javnost. 

"V pogajanjih z lastniki pravic nam je bila odobrena prošnja za izpeljavo prenosa za območje Slovenije, dodatno pa smo si izborili tudi pravice za predvajanje na Hrvaškem, kjer je v času dopustov veliko naših navijačev. Prenos bomo izpeljali z našo kamero, v vlogi komentatorja bo Dejan Vedlin. Vklop s stadiona Pittodrie bo 10 minut pred začetnim sodniškim žvižgom, ko bomo med odštevanjem do prenosa predvajali najaktualnejše prispevke s prizorišča. Potem pa po zaslugi Zavarovalnice Maribor sledi 90 minut v živo iz Aberdeena v vijolčne domove…," so še dodali.

Značke: maribor, aberdeen

Članki iz rubrike