zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 04.08.2016 10:17:04

Bilić: Selitev je lahko nevarna

Grega Wernig
Nocoj bodo imeli nogometaši Domžal čast, da bodo prvi gostje olimpijskega stadiona v Londonu, ki je odslej novo domovanje West Hama.

Kovači so svoj prvi trening na novem objektu opravili včeraj, njihova želja pa je, da bi obrnili zaostanek s prve tekme v Stožicah, ki so jo ravbarji z zadetkoma Matica Črnica dobili z 2:1. Tekmo si bo s tribun ogledalo 54 tisoč gledalcev, domači strateg Slaven Bilić pa vseeno svari, da bi selitev na novi objekt lahko predstavljala določeno nevarnost.

"To je priložnost za West Ham, da postane resen tekmec velikim angleškim klubom, toda po drugi strani pa je to lahko tudi nevarno. Sem optimist, ampak nekdo je omenil, da se je v preteklosti kar nekajkrat zgodilo, da je bila selitev na nov objekt neuspešna," je povedal hrvaški strokovnjak, in nadaljeval: "Prodali smo 52 tisoč sezonskih vstopnic, toda to ne pomeni, da nam bodo te priigrale met iz avta, kot, ne bodo nam prinesle točk. Igrišče je še vedno isto in tam se moraš dokazati. Stadion prinaša veliko pozitivnih stvari, vsi so navdušeni, bla, bla, bla. Vendar v primerjavi z Upton Parkom ima tudi svoje minuse."

292-8-west ham re
Reuters

Recimo Arsenal in Southampton sta imela kar nekaj težav po selitvi, saj se mora klub navaditi na novo okolje. "Vse je odvisno od nas, moramo izkoristiti položaj, v katerem imamo privilegij biti. Moramo biti pozitivni, jaz sem, igralcev pa ni strah, uživajo. Nad selitvijo so navdušeni že od vsega začetka pa tudi premaknili smo se samo za deset minut, še vedno smo v vzhodnem Londonu," je zaključil Bilić.

Članki iz rubrike