zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

rb
rb
0 09.08.2016 21:59:49

Hrvaški junak Gabale: Maribor je dober žreb

Mariborski tekmeci zadnji krog kvalifikacij za ligo Europa pričakujejo optimistično.

"Maribor je dober žreb, zadovoljen sem. To je seveda veliko bolje, kot če bi bil na nasprotni strani denimo West Ham," pravi veliki junak Gabale Filip Ozobić, ki je bil strelec gola za domačo zmago 1:0 proti Lillu, s katero so Azerbajdžanci po remiju (1:1) na prvi tekmi francoskega prvoligaša presenetljivo izločili iz nadaljnjega tekmovanja: "Močno sem sprožil s 25 metrov. Res mi je uspel dober strel, vratar ni imel možnosti. Jasno je, da so bili Francozi favoriti, ampak odlično smo se jim postavili po robu in zasluženo dosegli namen."


Naslednja ovira so torej trinajstkratni slovenski prvaki. "Maribor je gotovo dobra ekipa, toda mi smo v želeni formi, naš cilj pa uvrstitev v skupinski del. Verjamem, da smo tega sposobni. Drži, da imajo Slovenci tudi izkušnje iz lige prvakov, ampak proti Lillu smo pokazali, da znamo in zmoremo. Menim, da imamo lepe možnosti," pravi Filip Ozobić.

Gabala evropske tekme igra v Bakuju, 25-letni Hrvat po prihodu mesta, v katerem domuje njegov klub, še ni videl. "Ker igramo v prestolnici, tukaj tudi treniramo, sem je bila prestavljena tudi prvenstvena preizkušnja proti Kapazu. Res ne vem, kdaj bom spoznal Gabalo, vendar je jasno, da bomo večino ligaških dvobojev odigrali na svojem stadionu. Imamo odlične navijače, ki so nas v velikem številu spodbujali tudi proti Lillu. Ni se jim bilo težko voziti tri ure, za nas so pesti stiskali tudi ljubitelji nogometa iz Bakuja," je sklenil Filip Ozobić.

Značke: gabala, ozobić

Članki iz rubrike