Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

gv
gv
0 23.11.2016 13:21:35

Kaj se skriva v ozadju skrivnostnega dečka, ki je Ronalda pospremil na zelenico?

Kdo je bil deček, ki je Cristiana Ronalda pred tekmo Sporting - Real Madrid pospremil na zelenico?

Real Madrid se je v torek v ligi prvakov pomeril s Sportingom, kar je pomenilo, da se je na "kraj zločina" vrnil prvi zvezdnik Madridčanov Cristiano Ronaldo. Slednji je v Sportingu naredil prve (prave) nogometne korake, zato ni bilo prav nič čudnega, da je bil ob vrnitvi v domače kraje neprestano v središču pozornosti.

Kakopak je doživel izjemno dobrodošlico, zanimiva pa je tudi zgodba okoli dečka, ki ga je pred obračunom pospremil na zelenico. Mnogi njegovi privrženci so opazili, da si je bil z njim precej blizu, kakšno povezavo pa sploh ima s slovitim nogometašem, pa je razkrila kar sestra Cristiana Ronalda Katia Aveiro.

Slednja je sredi obračuna objavila fotografijo Ronalda in dečka ter s sledečim zapisom razblinila vse dvome, za koga sploh gre.

"Ne najdem besed, s katerimi bi opisala to fotografijo. Dve generaciji in osebi, ki ju imam najraje. Enega pozna cel svet. Moja kri, moj brat, moja ljubezen. Vsi vedo, kaj mi pomeni ... drugi pa je prav tako moja kri, moj ljubljeni sin. Sin, ki si tako zelo želi biti v družbi strica, kjerkoli in kadarkoli. Kot večina drugih fantov, si tudi on želi biti nogometaš, njegov idol pa je Ronaldo. In danes so se mu uresničile sanje, saj je lahko v njegovi družbi stopil na zelenico. Ta trenutek mi bo za vedno ostal v spominu, kot tudi v srcu mojega sina. Hvala Sportingu, hvala bratu in hvala bogu za ta trenutek."

Članki iz rubrike