favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

nu
nu
0 15.02.2017 08:09:23

Messijev negativni rekord, ki buri duhove

Reuters
Ponavadi statistika ne laže, včasih pač, ampak v primeru Barcelone je vse na svojem mestu. Še posebej ob pogledu na njihovega največjega zvezdnika.

Barcelona je imela zelo slab dan v pisarni, bi lahko rekli. Povratna tekma se ob zmagi Parižanov  s 4:0 zdi le še formalnost. 

"Imeli smo slab dan v vseh pogledih," je sprva po tkemi dejal Andres Iniesta. Tako kot mnogi na igrišču ni imel vpliva na igro, ki jo je od začetka do konca vodil PSG. "Moramo narediti tako, da bomo na povratni tekmi vsaj blizu. Bo zelo težko, a moramo narediti vse v tej smeri."

Mnogi so zvezdnikom očitali predvsem pomanjkanje želje in obupen odnos na zelenici, toda Iniesta to zanika. "Beseda 'odnos' me strašno moti. Nikoli je nisem maral, sploh ko gre za igralce v tem moštvu. Konec koncev se gre za nogomet. Odnos ni nikoli kriv za poraz."

No, ko pa je govora o zvezdnikih in odnosu, je tu Lionel Messi. Tekma se je takoj odvijala malce drugače kot ponavadi, ko igrajo Katalonci. Argentinec se je moral vračati globoko na svojo polovico, da bi imel kaj od žoge. 

Zato se je v letošnjem letu v ligi prvakov prvič zgodilo, da se Messi žoge v nasprotnikovem kazenskem prostoru ni dotaknil. Poleg tega je izgubil še žogo ob drugem zadetku Parižanov, tako da se je črna noč zanj zares končala klavrno. Barcelona pa ima s tem zares le še minimalne možnosti za napredovanje.

Članki iz rubrike