Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

nu
nu
6 08.03.2017 10:00:16

Kaj je med Arsenalovim 'potopom' na klopi počel Alexis Sanchez? (video)

Reuters
Nogometaši Bayerna so sinoči v povratni tekmi osmine finala lige prvakov v Londonu zmagali s 5:1 in Arsenal izločili s skupnim rezultatom 10:2!

Seveda je končni rezultat dvoboja precejšnje presenečenje, saj pred začetkom obračuna zagotovo nihče ni upal napovedati, da se bo razpletlo kot se je.

Sinoči je Arsenal v 20. minuti sicer povedel, toda po rdečem kartonu kapetana Koscielnyja v 53. minuti so topničarji 'razpadli'. Med 55. in 85. minuto je Bayern zadel petkrat in ponižal gostitelje.

Potem ko se je veliko govorilo o sporu med trenerjem Arsenom Wengerjem in enim izmed prvih zvezdnikov moštva Alexisom Sanchezom, je Francoz Čilenca uvrstil v začetno enajsterico, z igrišča pa ga je potegnil v 72. minuti - pri rezultatu 1:2.

Sanchez je konec tekme tako dočakal na klopi za rezervne nogometaše, kjer je seveda prevladovala velika žalost zaradi izpada iz Evrope, prav tako pa je bilo mogoče med fanti občutiti nemoč in razočaranje. Vendar pa so posnetki, ki so nastali v tistih trenutkih, pokazali, da vendarle le ni bilo povsem tako.

sanchez vszi
vszi
Na nekaterih je namreč mogoče videti skoraj neverjetno Sanchezovo reakcijo ob visokem vodstvu gostov. Čilenec se je nasmihal, medtem ko so Bavarci polnili mrežo njegovih soigralcev. Seveda je s tem razjezil številne navijače, ki si želijo, da bi čimprej zapustil njim ljubljeni klub.

Članki iz rubrike