atene saharski pesek Svet24.si

Atene je pogoltnila oranžna meglica saharske ...

požar Škofljica Svet24.si

Foto: Po obsežnem požaru župan občine ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

luka doncic 24 pm Ekipa24.si

Luka Dončić objavil posebno fotografijo ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
1 08.03.2017 10:59:58

Spet razlog za prepir! Kdo je koga posnemal? Ramos Messija ali obratno? (video)

Reuters
Sergio Ramos je bil junak zmage Reala na povratni tekmi osmine finala lige prvakov proti Napoliju.

To je bila njegova jubilejna stota tekma v ligi prvakov. "Ali sploh obstaja boljši način, da pomagam ekipi, kot z zadetkoma v ključnih trenutkih?," se je spraševal po tekmi odlični branilec. Danes bi se že moral popraviti, saj je uradno prispeval le en zadetek, prvega v 51. minuti za izenačenje na 1:1. Drugi šest minut pozneje, ki ga je prav tako dal z glavo, je uradno zapisan kot avtogol Driesa Mertensa, ker se je žoga na poti do vrat dotaknila belgijskega nogometaša.

V Španiji pa je pomembna zgodba tudi proslavljanje zadetkov Ramosa. Kapetan Reala je namreč posnemal govorjenje po telefonu in hitro so se pojavile obtožbe, da je s tem kopiral Lea Messija, ki se je pred dnevi tako veselil zadetka proti Celti. Kaj hujšega, kot če igralec Reala naredi nekaj takega, kar je pred tem storil nogometaš najhujšega tekmeca iz Katalonije?



Ramos je vse skupaj takoj zanikal. "Tako sem se veselil že pred Messijem. Kar preverite v arhivih, to sem storil tudi že na Nou Campu. To je gesta mojemu sinu," je dejal španskim medijem. In ne bodi len, so slednji seveda hitro pobrskali po preteklosti in dejansko našli fotografijo, ki dokazuje veselje Ramosa po zadetku proti Barceloni s posnamenjem telefoniranja. A, glej ga zlomka! V arhivu so našli tudi še starejšo(e) fotografijo(e) Messija, ki ima palec in mezinec obrnjen tako, kot da ima v roki telefonsko slušalko.

Morda se komu zdi bizarno razpravljati o tem, kdo je bil prvi, ampak v Španiji (in tudi drugje med navijači Reala in Barce) je tudi to pomembna tema. In zdaj čakamo na nove stare fotografije obeh akterjev ...

Galerija

Članki iz rubrike