Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

nu
nu
0 22.11.2014 14:10:55

Moya: Oblak je prihodnost Atletica

Reuters
Tridesetletni španski vratar Miguel Angel Moya je poleti podpisal triletno pogodbo z madridskim Atleticom, ki je Getafeju zanj odštel tri milijone evrov.

Za zdaj ima pri trenerju Diegu Simeoneju prednost pred Janom Oblakom, izkušeni Španec pa slovenskemu tekmecu pravi, da je prihodnost Atletica in naj vztraja.

Moya je za televizijo Canal + spregovoril o vratarskem položaju pri Atleticu, in kako je igrati pod Simeonejevim vodstvom.

"Ko sem podpisal za Atletico, nisem vedel, ali bo Thibaut Courtois ostal. Prišel sem z željo, da se borim za mesto. Nisem se prišel predati, nato je Courtois odšel v Chelsea, bilo je govora o drugih vratarjih, tudi Oblaku, ki je že bil član Atletica, a je bil poškodovan. Če igram, potem to pomeni, da je Simeone zadovoljen z mano. Ko igraš eno tekmo, nato pa nobene več, si v dvomih. Moj nasvet Oblaku je, naj se še naprej trudi, slej ali prej se za vsakega najde mesto. Sicer pa je dolgoročno vezan z Atleticom," je povedal Moya.



Nekdanji čuvaj mreže Getafeja, Valencie in Mallorce je poln hvale na račun trenerja Simeoneja. "Pri Atleticu ne rabimo psihologa, ker je Simeone izvrsten motivator in psiholog. Če ima komu kaj povedati, to tudi naredi, ne posplošuje zadev. Lepo je delati z njim in njegovo ekipo," je povedal Moya, nekdanji španski mladi reprezentant, ki si še vedno želi zaigrati za furijo. "Te sanje še niso izginile. Če bi mi uspelo, bi bilo to kot češnja na torti. Še naprej bom trdo delal in se trudil po najboljših močeh."



Članki iz rubrike