sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

tp
tp
0 24.11.2014 16:34:38

Aretiran navijač in pozabljen nogometaš

Ko ima hudič mlade. Tako bi lahko poimenovali teden iz perspektive londonskega Arsenala.

Vse skupaj se je začelo z nesrečnim avtogolom Kierana Gibbsa, ki je v trenutku izničil premoč Londončanov do tistega trenutka tekme, na koncu pa je četa Arsena Wengerja doživela še eno v nizu hladnih prh. Ledeno hladnih.

Nič čudnega torej, da so vedno glasnejši tisti navijači, ki si želijo zamenjavo za dolgoletnega trenerja Arsena Wengerja, tisti najbolj razjarjeni so imeli v soboto na tekmi plakate z napisom Kar je dovolj, je dovolj. Wenger ven, sodu pa je izbil dno prav nesrečni zadetek v lastni mreži. Takrat se je namreč eden od vročekrvnih navijačev znesel nad klopjo Manchester Uniteda in na nekaj osebja kluba zlil rdeče vino. Policija je po tekmi potrdila, da so na tekmi aretirali moškega, ker je na klop vrgel predmet.  
Pri Unitedu so potrdili incident, pri katerem naj bi šlo za rdeče vino, a so zadovoljni z načinom, kako so se nanj odzvali odgovorni pri Arsenalu, zato ne bodo vložili uradne pritožbe.

"Po prvem zadetku je prišlo do incidenta, vendar so Arsenalovi varnostniki in drugo osebje hitro odreagirali in profesionalno opravili z zadevo. V nasprotju s poročili v medijih, ki trdijo, da pripravljamo pritožbo, se mi ne nameravamo pritožiti na Angleško nogometno zvezo," je danes dejal tiskovni predstavnik rdečih vragov.


Da bi bila Arsenalova farsa še večja, so pred sredino tekmo lige prvakov z Borussio kratko malo pozabili registrirati strelca edinega zadetka za topničarje Olivierja Girouda. Ta se je prav proti rdečim vragom vrnil po poškodbi, in sicer en mesec pred napovedanim rokom, zato so ga očitno Londončani pač pozabili. 

Članki iz rubrike