sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

dm
dm
0 28.11.2014 13:57:14

Mladeniči, ki so trikrat prekinili tekmo lige Europa (video)

Reuters
Vsi, ki so si včeraj ogledali tekmo lige Europa med Tottenhamom in Partizanom so bili priča nenavadnim dogodkom. Obračun je bil zaradi vdora navijača na igrišče prekinjen ne enkrat, temveč kar trikrat.

Tekme v evropskem pokalu - naj si gre za ligo prvakov ali ligo Europa - so po navadi organizirane na najvišji možni ravni. Prostora za napake ni in klubi večinoma naredijo vse, da do njih ne pride v nobenem primeru. 


A londonski prvoligaš ga je, kar se tiče organizacije tekme, včeraj zelo polomil. Varovanje na tekmi med Tottenhamom in Partizanom (končalo se je z zmago domačih 1:0) je bilo, najblažje rečeno, katastrofalno. Maloštevilni varnostniki so namreč kar trikrat v prvem polčasu dopustili navijačem, da so pritekli na igrišče. Vse skupaj je šlo celo tako daleč, da je glavni sodnik Jevhen Aranovski celo prekinil obračun za pet minut in zagrozil, da ga bo, če se celotna situacija ne bo pomirila, tudi dokončno odpovedal. 

Zdaj je že znano, kdo so bili mladeniči, ki so brezskrbno tekli po zelenici White Hart Lana, se fotografirali z igralci in se nekaj časa zelo uspešno izmikali nerodnim varnostnikom. Gre za skupino treh prijateljev, ki so se združili pod imenom TrollStation in ki v Angliji zganjajo norčije, jih potem posnamejo in delijo s celotnim svetom na spletnem portalu Youtube. Tudi včerajšnjo so posneli in lahko si ga ogledate v spodnjem videu. Mladeniči so sicer najavili že nove podvige, svoje gledalce pa so povprašali za mnenje, na katerem stadionu naj podobno norčijo ponovijo. V ožjem izboru sta Arsenalov Emirates in Chelseajev Stamford Bridge.

Članki iz rubrike