sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

gabriela anamaria goltes Ekipa24.si

Dončićeva Anamaria spet 'topi srca'! Srček in ...

gv
gv
0 02.12.2014 15:54:37

Wenger: Henry se bo zagotovo vrnil

Francoski nogometaš Thierry Henry, ki je včeraj razkril, da zapušča vrste New York Red Bullsov, se bo po besedah Arsena Wengerja vrnil v Arsenal.

Thierry Henry je včeraj šokiral javnost z novico, da se bo po dolgih štirih letih in pol poslovil od New Yorka. S tem je nekoliko podžgal govorice o morebitni vrnitvi k Arsenalu, pri katerem je tudi zaslovel. Poleg tega bi se njegove vrnitve v "domači" klub zagotovo zelo razveselili tudi vsi navijači topničarjev, pri katerih ima najboljši strelec v zgodovini Arsenala prav posebno mesto.


Henry je tesne stike z Arsenalom ohranil tudi po odhodu leta 2007, nenazadnje se je v London vrnil za nekaj tekem v sezoni 2011/12. Namige o njegovi vrnitvi pa je zdaj podžgal kar trener Arsenala Arsene Wenger, ki je dejal: "Henry pripada Arsenalu, tukaj je preživel najlepša leta njegove kariere. Zagotovo se bo nekega dne vrnil. Ne vem še v kakšni vlogi, ampak o tem bo moral sam premisliti."

Arsenal bi ga lahko v svoje vrste pripeljal kot prostega igralca, toda Wenger ni prepričan, da bi si 37-letni napadalec še želel nadaljevati kariero nogometaša. "Še zmeraj bi lahko igral, ampak pri 37-letih v angleški ligi ... Ne vem, če si tega ravno želi."

Članki iz rubrike