Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

nu
nu
0 15.12.2014 17:06:54

Z drugimi besedami: Mamić nima pojma

Profimedia
Brazilski nogometaš s hrvaškim potnim listom Sammir je vnovič dregnil svoj nekdanji klub.

Sammir je bil nekoč veliki ljubljenec navijačev Dinama, nato se je prelevil v najbolj osovraženega nogometaša tega kluba, zdaj, ko je Maksimir zanj le lep oziroma grenak spomin, pa sodi med ene tistih, ki si upajo na glas kritizirati Mamićev klub. Tokrat si je dal v Braziliji rojeni občasni reprezentant Hrvaške znova duška, tokrat je na piko vzel tiste, ki pri Dinamu skrbijo za kadrovanje. Oziroma povedano z drugačnimi besedami: pokritiziral je Zdravka Mamića in njegove najtesnejše sodelavce.


"Moj bog, kakšne tujce kupuje Dinamo ... Prepričan sem, da bi jaz našel boljše, če bi se ukvarjal s tem poslom," je bil kratek, a zelo jedrnat nogometaš španskega prvoligaša Getafeja. Kako se bo na njegove besede odzval Mamić, bo zanimivo videti, če se seveda sploh bo. Je pa dejstvo, da je Sammir v prvi vrsti mislil prav na alfo in omego ne samo zagrebškega, pač pa celotnega hrvaškega nogometa. Ve se pač, kdo kaj pomeni pri Dinamu...

Danes 27-letni Sammir je sicer za modre iz hrvaške prestolnice igral med leti 2007 in 2014, v tem času je zabil 65 golov na kar 279 tekmah. Kot rečeno, njegov čas v Zagrebu ni bil samo pozitiven, dogajalo se je marsikaj negativnega.  Kultne so recimo zgodbe o Sammirjevem ponočevanju, zaradi česar se je tudi zameril javnosti do mere, da so bili številni celo veseli, ko je na začetku letošnjega leta končno odšel drugam.

Članki iz rubrike