900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Saša Broz in hči Sara Zidarić Njena.si

Pravnukinja Josipa Broza Tita spremenila priimek

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

nu
nu
0 22.12.2014 15:32:51

Verjetno bi zajokal tudi kamen

Reuters
David Luiz je tako kot večina brazilskih nogometašev odpotoval na počitnice v domovino, že prvi večer pa je z uresničitvijo božične želje navdušil tako svojo državo kot svet.

Snovalci zelo priljubljene televizijske oddaje na eni od brazilskih televizij so v predbožičnem času želeli presenetiti malčka, čigar starši so se na producente obrnili s prav posebno željo. Fantek je želel spoznati svojega velikega idola, zvezdnik PSG-ja in brazilske izbrane vrste pa se ob prebiranju malčkovega pisma ni pustil prositi dvakrat. 

Že prvi dan po koncu jesenskega dela sezone in dobesedno nekaj ur po vrnitvi v Brazilijo je kot gost prišel v oddajo in sodeloval pri presenečenju, ob katerem je gledalcem vzelo dih. Tudi tistim, ki si prizore ogledujejo v posnetku, kaj šele obema neposrednima udeležencema resnično prečudovitega predbožičnega srečanja

Fantek je začel nekontrolirano jokati že takoj, ko so mu (tedaj je imel še zavezane oči) povedali, da se bo njegova velikanska želja uresničila. Ko so ju prevezo sneli in je zagledal nogometaša, ki ga po besedah staršev obožuje in malikuje, pa so sledile redko videne scene popolne ekstaze.



Malček se ni mogel niti premakniti, nato pa, ko je nogometaš prišel do njega in mu je padel v objem, se od tam ni želel premakniti. Ob tem je neutolažljivo jokal, solza ni mogel skriti niti Luiz, enako pa velja tudi za mnoge, ki so bili v studiu prisotni bodisi kot gledalci bodisi kot sodelavci.

A kaj bi vam govorili, največ bo povedal posnetek, ki si ga lahko pogledate spodaj. Na koncu boste videli tudi prizor, v katerem je Luiz svojemu novemu prijatelju podaril nahrbtnik in v njemu kajpak svoj dres. Pri tem pa se resnično nikar ne sramujte, če se kakšno oko orosi tudi vam. 

Članki iz rubrike