sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

Goran Dragić 23 mm Ekipa24.si

Kakšna izpoved! Goran Dragić razkril, zakaj je ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

samir handanovic 24 pm Ekipa24.si

Nova služba za Samirja Handanovića! Nekdanji ...

nu
nu
0 28.02.2015 15:33:54

Mourinho: Messi bo vedno Barca

V zadnjih letih se je precej govorilo o morebitni selitvi Lionela Messija iz Barcelone, kontroverzni portugalski strokovnjak Jose Mourinho pa je razkril svoj pogled na to temo.

Eden najboljših nogometašev vseh časov Lionel Messi je že vso svojo profesionalno kariero član španske Barcelone. V zadnjih letih so se sicer pojavljale takšne in drugače govorice o njegovi selitvi v drug klub, ki pa so se zmeraj izkazale za neresnične. Med drugim naj bi se preselil tudi v London k Chelseaju, kar naj bi bil že v osnovi račun brez krčmarja. Kljub temu, da ima lastnik modrih Roman Abramovič denarja na pretek, bi bil takšen prestop bržkone v nasprotju s finančnimi pravili Uefe.

Svoje mnenje o tem, kje bo v prihodnosti igral argentinski virtuoz, je zdaj razkril tudi portugalski strokovnjak na klopi Chelseaja. "Mislim, da je to zelo težko. Imam občutek, da bo Messi vedno Barca. Morda se motim, saj v nogometu nikoli ne veš, toda Messi je enostavno preveč pomemben igralec za Barcelono, da bi ga ta kar tako izpustila iz rok," je pojasnil Jose Mourinho.

Članki iz rubrike