sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

nika vodan af Ekipa24.si

Uau! Bi jih prepoznali? Slovenske junakinje zime ...

marko-milosavljević Njena.si

Poroka na prvi pogled: Marko le odigral ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

liz
liz
0 26.03.2015 19:45:08

Immobile prodaja hišo, bo kmalu zapustil Dortmund?

Nikola Miljković
Ciro Immobile je bil z 22 zadetki najboljši strelec zadnje sezone serie A.

Takrat je igral za Torino (ta si je lastil polovico njegovih pravic, druga polovica je pripadala Juventusu) in po odličnih predstavah se je zanimanje zanj močno povečalo. Želeli so ga mnogi, a se je poleti odločil preizkusiti v Nemčiji.

V svoje vrste ga je zvabila dortmundska Borussia, ki je zanj odštela dobrih 19 milijonov evrov. Vendar pa se Immobile v Nemčiji še zdaleč ni približal strelski formi, ki ga je krasila v sezoni 2013/14.

Nastopil je na sedemnajstih bundesligaških tekmah in se le trikrat vpisal med strelce. Po eni strani to niti ni čudno, saj tudi Borussii v letošnjem prvenstvu ne gre tako kot bi si pri črno-rumenih želeli. Petindvajsetletni Italijan je bil uspešnejši v ligi prvakov, v kateri je na šestih tekmah zadel štirikrat, tri gole je prispeval še v pokalnem tekmovanju.

Zdaj pa so pri nemškem časniku Bild med nepremičninskimi oglasi našli Italijanovo dortmundsko bivališče, kar je sprožilo veliko vprašanj. Ali to mogoče pomeni, da bo Immobile po koncu sezone spet spakiral kovčke in se preselil drugam? Ta možnost nikakor ni neverjetna.

Posestvo, ki ga prodaja Immobile, je ocenjeno na 1,3 milijona evrov. Zajema pa 600 kvadratnih metrov bivalnih površin, v hiši je devet sob, fitnes in savna, skupna površina zemljišča pa znaša dobrih štiri tisoč kvadratnih metrov ...

immobi
vszi

Članki iz rubrike