evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

nu
nu
0 22.06.2015 17:44:13

Joshua Parker: Govorili so, da sem pijanec

FK Crvena zvezda
Nekdanjemu nogometašu Domžal pri Crveni zvezdi ne cvetijo rožice.

Reprezentant Antigve in Barbude, ki je v domžalskem dresu z dobrimi predstavami opozoril nase in se pozimi preselil v Beograd, pri Crveni zvezdi nikakor ni našel stare forme. Veliko bolj kot njegove dobre igre, so odmevali njegovi škandali in prepiri z zdaj že nekdanjim trenerjem rdeče-belih Nenadom Lalatovićem, ki je Parkerja obtožil, da se sonči na peščenih plažah, medtem ko njegovi soigralci trenirajo in igrajo tekme ter da se zaradi tega ne rabi vračati v srbsko prestolnico. 

A kot rečeno, medtem je Lalatović postal bivši trener Crvene zvezde, Parker pa ima z rdeče-belimi podpisano veljavno pogodbo, tako da se je moral hočeš nočeš vrniti v Beograd. "Ne vem, kje bom nadaljeval kariero. Še naprej sem igralec Zvezde, z njimi imam podpisano pogodbo. Sem profesionalec, čeprav so me nekateri poskušali predstaviti v drugačni luči. Moje srce je tu, kjer sem, skoncentriran sem samo na Zvezdo," je za srbski Mozzartsport dejal Joshua Parker, ki je razkril, da je bil blizu podpisa za ruski Rubin Kazan. 



Parker bi moral oditi na šestmesečno posodo v Kazan, toda v zadnjem trenutku so si Rusi premislili. Zakaj? "Nekdo mi je namenoma škodoval. Viza ni bila nikakršen problem. Baje so Rusi klicali nekoga v Beograd, da se pozanimajo o meni in slišali so najhujše možne stvari. Da sem vsak večer hodil v diskoteke, ponočeval, pijančeval in da sploh ne treniram. V resnici pa sem v pol leta le dvakrat odšel v mesto, alkohola pa sploh ne pijem. Nekdo je želel, da ne odidem v Kazan," je dejal Parker.

Nekdanji nogometaš Domžal se je razgovoril tudi o bivšem trenerju Lalatoviću. "Če vprašate mene, je Lalatović slab človek. Razočaral me je takrat, ko mi je umrla babica. Takrat mi je rekel, da je ona moj daljni sorodnik in da imamo dve pomembni tekmi, tako da naj bom profesionalec. Dvakrat sem ga prosil, če lahko grem v London, on pa mi je dejal, da naj se obrnem na upravo. Potem pa je govoril, kako se kopam in sončim po plažah. Služil sem mu kot alibi za poraze."

Članki iz rubrike