pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

bk
bk
0 30.06.2015 10:46:21

Ibra je bil blizu fizičnega napada

Reuters
Da sta bila v času, ko je Zlatan Ibrahimović igral za Barcelono s trenerjem Josephom Guardiolo večino časa na bojni nogi, ni skrivnost.

O tem je bilo prelito že ogromno črnila, navsezadnje je o tem v svoji knjigi "Jaz sem Zlatan" pripovedoval tudi švedski nogometaš.

"Ta filozof mi je ubil sanje, da bi v Barceloni pustil tak vtis, ki sem ga bil zmožen. Vsakič, ko sem prišel v slačilnico, je on to zapustil. Jaz nisem bil problematičen, on je bil. Ko sem zapustil klub, se nisva niti poslovila. Tako je bilo najbolje," je ob odhodu iz katalonskega nogometnega velikana pred leti brez dlake na jeziku med drugim dejal Ibra.

Zdaj je nove pikantne detajle razkril tudi donedavni predsednik Barcelone, ki je hkrati kandidat za novi predsedniški mandat Josep Maria Bartomeu.



Slednji je zdaj javno dejal, da je leta 2010 do njega prišel Zlatanov agent Mino Raiola in mu brez ovinkarjenja povedal, da je Ibra že praktično na robu živčnega zloma.

"Raiola mi je dejal, da Zlatan v taki meri ne prenese Guardiole, da je blizu tega, da ga bo fizično napadel. To mi je povedal pred petimi leti, ko smo se pogovarjali o Ibrahimovićevem prestopu k Milanu," je dejal Bartomeu.

Članki iz rubrike